За нас

Начало » За нас

Ние произвеждаме вашите идеи

От основаването си през 2001 г. до днес, Лифтком АД е динамично развиващо се, иновативно дружество с предмет на дейност: производство, монтаж и обслужване на асансьори, монтаж и поддръжка на ексалатори, платформи за инвалиди и травелатори. С цел гарантиране на качество и безопасност на продуктите си, Лифтком въведе и изпълнява всички необходими изисквания на TÜV стандартите по ISO 9001:2015, както и стандартите по Директива LD 2014/33/EU. Поддържане на високотехнологично оборудване ни дава възможност за производство на части с качество, признато по цял свят. Лифтком работи основно с оборудване Bystronic – Швейцария, световният лидер в производството на машини за лазерно рязане и огъване. Политиката на управление на дружеството, строго спазвана през годините, доведе до следните положителни резултати:

Произведени и въведени в експлоатация над 4 000 бр. асансьори от всички типове: пътнически, болнични, товарни, автомобилни и кухненски, с товароподемност от 100 кг. до 7 000 кг., с хидравлично или електрическо задвижване, със или без машинно помещение, капацитет за изкачване до 30 етажа и скорост до 1,6 м./сек.

Асансьорите, произведени от ЛИФТКОМ са монтирани в държави като: Малта, Италия, Австрия, Германия, Франция, Англия, Русия, Швеция, Дания, Дубай, Украйна, Турция, Узбекистан, Румъния, Македония, Косово и Албания.

Доставени и монтирани повече от 300 ескалатора и травелатора, както и над 200 бр платформи за инвалиди.

През 2010 г. се основава дъщерно дружество „Лифтком сервиз“, с офиси и квалифициран персонал в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Бургас, Шумен, Русе, Търговище, Разград, посредством които предоставяме перфектно гаранционно и следгаранционно обслужване, не само за съоръжения, произведени от Лифтком АД, но и такива, на други български и международни дружества. www.liftkom-serviz.com

Създаване през 2013 г. на LIFTKOM Sas -Italy.

Създаване през 2013 г. на ЛИФТКОМ ГЛОБАЛ-Русия, BLM Group-Украйна.

Създаване през 2016 г. на представителство в Швеция и страните от Скандинавският район.

Създаване през 2016 г. на LIFTKOM GB-United Kingdom.

Създаване през 2017 г. на LIFTKOM-Dubai и OAE.

МИСИЯ

Нашата мисия

Изграждане и поддържане репутацията на компанията като символ на благонадежден производител, работодател и партньор.

Нашата визия

Постигане на по-силни позиции на международния пазар на асансьори и подемни съоръжения, като същевременно се поддържат основните ценности на компанията.

Нашите ценности

Качество, гарантирано на всеки етап от процеса на проектиране и производство; Ефективност на процесите, чрез прилагане на организирана и координирана корпоративна стратегия; Гъвкава структура, която отговаря на международните изисквания и тенденции. Индивидуални решения според нуждите на Клиента, чрез разработване на уникални в категорията си продукти; Реинвестиция в продуктово ноу-хау и разширяване на производствената гама; Иновативност, чрез непрекъснато обучение на нашия персонал.

нашите клиенти