Кабина Ромб

Начало » Дизайн кабини » Кабина Ромб

Модел „РОМБ“ е високо технологична и дизайнерска разработка на кабина с лед /LED/ осветление, черен гранитов /мраморен/ под, страниците на кабината са изработени под формата на ромбоиди от материала – Лакобел, вграден е дисплей от супер-огледална ламарина. Всеки детайл по кабината се изработва и сглобява ръчно, затова този модел се препоръчва за високи бизнес и административни сгради, бутикови хотели в България, Европа и Близкият изток.

Модел „Колор” е подходящ асансьор за офис сгради, бизнес центрове и жилищни помощения и хотели. Кабината е за 13 лица или 1000кг. Страните на кабината са изработени от подцинкована ламарина и прахово боядисани с цвят :RAL :1014-Elfenbein , като клиента може да си избира цвят от каталога . Парапета е кръгъл, суперогледален Ф 38, може да се изработи и от ИНОКС. Когато клиента ползва асансьор с модел кабина Колор, е необходимо да има пространство, решението е 2 броя огледала 80/80 поставени на страницата на кабината. Предложението ни за бутониера в кабината е Инокс , Скинплей или суперогледална ламарина. Тавана е изработен от нераждавейка, може и Инокс, но задължително с диодно осветление, модел на тавана и размер се избира от клиента.
Пода на кабина КОЛОР е подготвен с гранитогрес, гранит или плочки 60/60 за по устойчиво триене и при удар от страна на ползващите асансьора клиенти. Цвета и размера на пода са по избор на клиента.