Ново представителство и стабилни продажби в ОАЕ

Начало » Новини » Ново представителство и стабилни продажби в ОАЕ

Най-бързо развиващате се фирма, производител на асансьори и ескалатори, в България затвърди позициите си в Обединените Арабски емирства (ОАЕ).
През последната година, ЛИФТКОМ АД се радва на много запитвания за продажби на асансьори, изготвени оферти и подписани договори в ОАЕ. След проведени серия от разговори и срещи през месец Април 2015 г. изпълнителният директор и собственик на ЛИФТКОМ АД, г-н Владислав Кипров, огласи новината, че ЛИФТКОМ АД има вече свой официален представител на този изключително богат и динамичен пазар благодарение на високото качество на предлаганите асансьори и ескалатори, в срок изпълнявани заявки и качествено монтирана техника. 

Представител на ЛИФТКОМ АД за продажба на асансьори, ескалатори и платформи в ОАЕ е г-н Ихсан Арафат. Представителството за ОАЕ се намира в Дубай,където ще се приемат и обслужват строителни предприемачи, фирми и гости на ЛИФТКОМ АД. За добрата комуникация с клиентите ни от ОАЕ, рекламния отдел на ЛИФТКОМ АД, подготвя обновление на интернет страницата си и нов домейн на арабски и английски език, както и каталози на арабски език.