С нашите асансьори до върха на Алпите

Начало » Новини » С нашите асансьори до върха на Алпите

През март 2014 г. в област Болцано – Италия, се проведе поредното ширикообхватно изложение за строителство, асансьори, обзавеждане, дизайн и архитектура. Лифтком АД се представи с нов дизайн на три нови модела асансьори, панорамен, модел „Перла” и модел „Ромб”, както и с нов кухненски асансьор. В четиридневното изложение в Италия щанда на ЛИФТКОМ АД посрещна много фирми, гости, инвеститори и архитекти, които настояваха да се запознаят с новите модели от Каталога ни за 2014 г., и новите разработки в чертежи, конструкции и дизайн.
А голямата атракция на Изложението в Италия беше в това, че всеки от нашите клиенти, пожелал да разгледа новата стъклената кабина, можеше да го направи единствено и само ако се качи на Алпите. 

Асансьорната кабината беше специално превозена с хеликоптер от нашите партньори ЛИФТКОМ – ИТАЛИЯ и поставена върху снега, на върха в ски курорт в АЛПИТЕ.
Изключително доброто представяне на ЛИФТКОМ АД и ЛИФТКОМ – ИТАЛИЯ беше потвърдено със сключените на място договори за доставки и продажби на аснсьори.