Услуги

След създаването си през 2001 г. ЛИФТКОМ е една от най-динамично развиващите се фирми в асансьорният отрасъл в България.
ЛИФТКОМ произвежда всички типове асансьори с електрическо или хидравлично задвижване – пътнически с разновидности и на панорамни, болнични, товарни и гаражни до 10 000 кг, платформи до 1000 кг, кухненски до 250 кг, платформи за инвалиди до 250 кг.

Нашите услуги

01.

Консултации и проектиране

Точното изчисление на човекопотока в сградата е един от най-важните фактори при определяне типа на нужният Ви асансьор. В зависимост от предназначението на асансьора се определят типа и спецификациите му.

Нашият конструкторски отдел е съставен от висококвалифицирани млади инженери, които изчисляват Вашите асансьори със специално проектиран за целта софтуер разработен от най-голямата в тази област фирма от Германия.

02.

Производство

За да гарантираме безопасността и качеството на нашите асансьори, на площ от 1400 кв.м сме разположили едни от най-модерните металообработващи машини с програмно управление. По този начин производството на всеки детайл е с гарантирани размери, което е определящо за качеството на нашите асансьори

03.

Монтаж

Ние сме една от малкото фирми която разполага със собствен персонал, обучен на високо ниво в монтажа на асансьори.

04.

Сервиз

За да осигурим на своите клиенти спокойствие и комфорт при пътуване в нашите асансьори, ние обучихме свой персонал и създадохме сервизни бази в основните градове в България – София, Пловдив, Варна, Бургас и Шумен. По този начин може да сте сигурни, че когато имате нужда от нас, ние ще сме при Вас в рамките на 30 мин. от момента на обаждането.